Za sve članove zajednice

  • Začetnik teme Vuca_Corelli
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sergio_Leone

S
Koliko sam shvatio, najveci problem sam ja, pa onda "prestroga" pravila i na kraju kurcevit odnos administracije?
- E sada mene zanima, ko je od mene dobio jail, a da ga nije zasluzio (DM-eri, samo iskreno)? Kada ja to nisam hteo da komuniciram za igracima? Svaki put se portujem i pitam zasto krsi pravilo, osim kada radi klasican DM, tada odmah spucam jail, nema potrebe da razgovaramo, svesno to radite. Kaznjavam igraca zato sto me je vredjao na forumu, pa sta? Ne moze se kulturnim putem reci nesto, nego mora da se vredja? Jadno, majke mi.
- Smetaju vam pravila koja su uvedena, a koja tacno majke vam? Pa sve vam je omoguceno da mozete i dalje da radite DM i RP2Win, samo ste neinteligentni da tako nesto uradite. Nigde bre niste uskracni, nego samo nadjete jedno pravilo koje vam se ne svidja i onda pljujete i onda zamislite tako 50 mozgova. Svakom se ne svidja po jedno pravilo i onda ispadne da nista ne valja. Organizujem sastanak pet puta i pet puta vas pitam sta ne valja i vi cutite, ne znate ni osnovne stvari, a pametujete o pravilima. Nije problem, mozemo da vratimo kako je i bilo, ali tek onda nista ne bi imalo smisao, samo bi bio klasican DM.
- Ne valja vam administracija? A kada vam je valjala, svega vam? Kada se vama nesto svidelo? Pa normalno je da ces nekog admina mrzeti, a nekog gotiviti, ali to ne znaci da taj admin ne obavlja svoj posao kako treba. Uvek ima izuzetaka, ali administracija je u poslednjih 20 dana savim korektna, vi ste ti koji pokrecu svadju, psuju, jebu majku, vredjaju, kurce se i slicno. To ste vi, pokretaci svih negativnih stvari na ovom serveru. Zasto samo ne mozete da budete posteni i da koliko toliko postujete ta jebena pravila.
- Sada vam smetaju i skupa oruzja? Pa nije fora dostici za pet meseci $10.000.000 i zasititi se svega, potrudite se malo, valjda je to ono sto vas zadrzava da igrate na nekom serveru. Ukoliko vam se igra neka pucacina, onda SA-MP nije za vas, ovo je igrica u kojoj trebas da razmisljas i da imas mastu. Kanter i ostala govna su zatupljivanje i to moze svako da igra, ali fora je da se pokazes ovde.
- Smetaju vam jailovi? Pa majku mu jebem, zar ste toliko bezobrazni? Zar toliko nemate srama?! Pa kada vec krsite pravila, istrpite taj jebeni jail, sto uvek morate da lazete i da jurite u Help Room? Odradi taj jail i cuti. Koliko puta ste samo uradili DM, a niste dobili jail? Ne znati ni sami kolika je cifra.
  • Odgovorite slobodno, a voleo bih i ove kurcevite da vidim na sastanku administracije sa igracima koji ce biti najverovatnije sledece nedelje.
 

Stojke_Kiki

S
Citam ovo i ne verujem.

1.Krivi su vam administratori?
-Imas prijave za GM-a svake nedelje,dobices admina za 2-3 nedelje,pa se pokazi na tom podijumu pa budi ,,pravedan''
2.Launcer?
-Kurac je problem Launcer,ako hoce da igra na serveru,Launcer je najmanji problem,ne treba ni celih 5 minuta da se skine,a i u ostalom na otvaranju je bilo oko 160 igraca,znaci imaju Launcer,i Launcer nije problem!
3.RP-anje?
-NI JEDAN ADMIN NIJE NAPISAO,NITI JE REKAO ,,Nemoj slucajno da sam te video da si DM-ao'',njega boli kurac da li ces ti RP-ati ili DM-ati,ti biras,ali ako izaberes DM-anje,sam snosis jebene posledice.
4.Donacije,Global?
-Zmajko nije nigde napisao da ti moras da doniras da bi igrao,pojam donacije znaci dati pare,donirati dobrovoljno,znaci zbog toga nemojte da kukate u kurac vise,donacije,pa donacije!
5.Pravila?
-Neces da ih postujes?Smisli nova koja ce se svima svideti i koja ce deliti pravdu,a biti dobra za sve!Ili jednostavno ih krsi,pa snosi posledice.

Nije se rodio onaj koji je narodu udovoljio.Zato prestanite da se proseravate,vec kazite u lice ono sto mislite na sastanku,a ne da cutite kao poslednje picke.

Ne lizem dupe nikome,boli me kurac sta ce reci ko,ali ovo je samo realna stvar koju sam gore napisao,izvinite zbog crvene boje i reci. :)
 

DraGoN

1
Učlanjen(a)
06/06/2014
Poruka
2.577
Lokacija
Tamo daleko...
Social Club
DraGoN
Tema je na mestu, planirao sam da ostavim post slične sadržine na fejsu i o tome sam baš danas razmišljao, ali me Vuča preduhitrio.
1. Launcher je problem? Kako je onda prvih 10dana bilo po 170 igrača na serveru ako je to problem? Potrebno je 2 klika da bi ušao na server, 1 klik za download i drugi za pokretanje, nakon ta dva klika možeš mirno igrati na serveru bez cheatera sa mnogobrojnim prednostima.
2. Adminitracija? Trudimo se od otvaranja servera da povećamo broj adminitratora i gamemastera kako bi uvek dobili pomoć u najkraćem mogućem roku, kako bi svakog dočekali nakon registracije i pokazali mu server. Normalno je da postoje žalbe na administraciju jer niste ni vi cvećke, hoćete da kršite pravila, a da budete nekažnjeni, jer ste videli nekog da je kršio i prošao nekažnjeno. Normalno je da ne može svako dobiti kaznu jer je nemoguće sve ispratiti, onda bi trebalo da ima admina i igrača u odnosu 1:1 i onda bi ovo bio logor, a ne server za zabavu i opuštanje sa drugarima. Budite zahvalni prema administratorima koji su se odrekli igre na ovom serveru kako bi vama omogucili sto bolji ugodjaj.
3. Pravila? Drugari, došli ste na RolePlay server, na server koji se trudi da simulira realan život, ne bi postojalo ni jedno jebeno pravilo kad bi vi znali šta treba da radite na serveru, pravila nisu vaš neprijatelj, pravila su vaše smernice kako da se što bolje prilagodite nedostacima igrice i da se što bolje RP-ate.
4. Sastnak igrača sa administracijom? Održani su puno puta, ne dolazite na njih, ne dajete nikakve predloge, ti sastanci se svode na svađu oko neke konkretne situacije, ali ta situacija ne služi kao primer za neku širu raspravu nego se priča završava tu, došli ste da isterate neku glupost do kraja i to je to, niste došli da pomognete serveru niti da bilo šta promenite.
5. Global je problem? Ne bih rekao s obzirnom na broj igrača nakon globala, bilo je neophodno da se uradi global.
6. Donacije? Da ne bi možda da ja plaćam sve, da vam uređujem server, organizujem server, a vi da igrate na lepe oči? Faktički vi igrate na lepe oči, ali ja toliko lepih očiju nisam u životu video, budite zahvalni onima koji doniraju i koji omogućavaju da sve ovo funkcioniše, bez donacija ne bi postojalo ništa od ovoga što danas vidite. Donacija - dobrovoljno davanje, vi nama izlazite u susret i mi vama dajemo oređene nagrade InGame koje sami birate.
 

Ognjen_Luciano

O
Meni je sve dobro, sa adminima sam dobar i nikad nisam imao neku zalbu na celokupan pojam kao admine. Eto ja imam to misljenje da je launcher visak, nije tesko to skinuti i uci ali ako novajlija koja prvi put udje na samp resi da igra na NooBotu, sumnjam da ce se cimati da skida launcher, jos i avira jebe. Drugo sto kazete za pravila, svako nekad krsi ne moze niko da bude toliko savrsen, i ja kao novinar sam otisao par puta da se pucam ali sa drugovima i to u 4 ujutru da nikome ne smetam na aeredromu ili odemo u paintball arenu.. Svi drugacije misle zajebano je spojiti misljenja 50 ljudi i napraviti nesto tako da moramo da se prilagodjavamo..
 

DraGoN

1
Učlanjen(a)
06/06/2014
Poruka
2.577
Lokacija
Tamo daleko...
Social Club
DraGoN
Ne jebe avira, ne pričaj ako ne znaš. Avira automatski svaki novi program prebacuje na crnu listu, dokle god se ne dokaže da je program ispravan i ne pošalje program na analizu. Znači nakon svakog update-a ja treba njima da dostavim program na analizu kako bi ga skinuli sa crne liste, nakon toga je potrebno sačekate da oni odrade update sa belom listom programa.

Evo i analize koje možete sami pokrenuti kad god želite.
https://www.virustotal.com/sr/file/58bdc53c102cf44f3342785701eda4173a84e90b0ce0daef0bcca5558f252398/analysis/1440902007/
 

Brian_Walker.

B
Zmaju, htjeo bih malo diskutovati ovaj post gdje si analizirao moguce probleme manjka igraca :) Ovako...Ljepo je to sto si zamislio, ta nova pravila, rp funkcija servera i ovo sto je uvedeno od reuniona, ali moras znati da 50% igraca na serveru upraznjavaju rp jer moraju  (tipa /me i /do komande: "/me puzi-/do dopuzao"; "/do uzeo drogu...") i ne mogu samo rpati jer im je DOSADNO! Za razliku od drugih koji imaju zivce rpati po citav dan :) I bilo bi dobro kad bi nekim igracima vratio vece donacije recimo 30€+

A sad malo da diskutujem Sergia: Kad dobijemo jail npr. od admina Pablo_Escobar i odemo u help room, dodje i Pablo i uvijek se situacija zavrsi segom i zajebancijom, a kod tebe brate samo red-rad-disciplina i to je dosadno igracima, samo gledas da kaznis igraca, a vecini igraca nije zabava hard RP, niko nije savrsen i moras to shvatiti, stitis FBI i odbijas zalbe na njih i samo trazis neke desete razloge da odbijes zalbu (Cist primjer je zalba od Chris_Walker na lidera FBI i ti si napisao u razlog "Pogresan pdf" i odbio zalbu ali si TREBAO kazniti lidera i opomenuti Chrisa za podresan pdf  noobot.info/forum/index.php?topic=8333.0  ). Kad hocemo da izvedemo neku akciju oruzje nas bukvalno ODERE sto se tice cijene. Ovo je mene najvise zadrzavalo na serveru: Bio sam u LCM, svako drugo vece akcija, Richard nas sprema za akciju, odemo u neciju bazu neprimjetno, cekamo da ih napadnemo i onda bude pucacina pa onda se ganjamo sa 3-4 auta po gradu pa se rokamo i onda se zezamo u kanalu zajedno do kasno u noc :) a sad odma dobijas jail za DM ako se juris po gradu i pucas sto je DOSADNO.


Ukinite nova pravila, renovirajte administraciju, vrati donacije 30€+ njihovim vlasnicima i broj igraca ce porasti do 30% :)
Sergio, ja ne znam oces li ti sad mene banovat ili sta ja znam, ali, zar tebe niko ne smije kritikovat? Banuj me ako oces ali ovo je moje misljenje :)
 

James_Bellucci

J
Global restart problem?Pa ljudi,global se morao napraviti..
Pravila? Postujte ih i nece niko biti kaznjen..
Launcher nije problem jel i na openu je bilo 170 mozda cak i vise.. Tako da to nije problem sigurno.
A sto se tice administracije mogu i oni nekada nesto pogresiti odes u help room resis i to je to..Administracija po meni nije problem , mozda su pojedini admini nekome problem ili vec nesto drugo...
 

Sergey_Lavrov

S
Ako ce mo realno ima i jos jedan problem, to kad administratori misle da oni pomazu oni odmazu. Krsenje RP radnje kad voze nekoga, sta ja znam tamo protekcije, sve to oni rade da bi dobili pohvalu ili bili dobri u ocima igracima a na drugu stranu odmazu RP radnji? Iskreno resenje je da se obrisu glupave pohvale na administraciju gm sta ja znam, to je obicna praonica i svi znamo kako tamo ide to!

Admin moze najmanjom greskom da otera nekog igraca, putem da mu nakurceno odgovori ili bilo sta, znaci malom greskom otera igraca, a onda se pravda kao nece se ponoviti ovo ono i logicno je da mu se oprosti i nece da se skida admin za to ali te male greske ima previse po ovom serveru...

Moguce da pojedinci ovo ne rade, a ne da pojedinci ovo rade.
 

Hijasuki_Legia

H
Hajde ljudi da se vratimo na noge, prijavite se za:marketing, facebook, gamemaster i jos mnogo drugih timova koji serveru doprinose pomoc.Dokazimo ovim botovskim serverima da neće biti ispred nas u broju igrača.Sergio je sve lepo gore objasnio, ali stvarno ne znam sta vise koci...Pripremite se za taj sastanak sl nedelje i iznesite sva vaša mišljenja...


@Sergey Očekujemo te na GM testu ;)
 

Susumy_Okinawa

Verni korisnik
Učlanjen(a)
23/07/2015
Poruka
156
Lokacija
Maribor
Social Club
Susumy_Okinawa
Kao admin samo da kazem da administracija se maksimalno trudi i ovi sto pisu to su vjerovatno dobili jail pa im ne valja administracija.
Takodje Hanzo i Sergio kao A6 se trude max oko servera.
Ja sam isto bio DM-er pre reuniona i DM vam je skupa trka.Ako oces da DM-as snosices posledice.
Veliko postovanje imam prema Richardu,i Ryan Telleru koji su ulagali u org.
Mislim da bi se trebalo smanjiti cijena njima,ukoliko zele da vrate org.
Ja sam doniro Yakuzu za stalno doniro helis u bazu,sawn i sniper u equip.
Lancer uopste ne predstavlja problem.
Ja ova nova pravila nisam smisljao ali iskreno meni nebi bilo zanimljivo igrati,mozda zato sto sam DM-er bio...
Znam kad je Richard vodio LCM,ja bio clan kod njega da je bilo tolika sprdancija da to nije bilo normalno.Svi smo bili Legie.Boske bio lider FBI oni naprave racije mi oslobadjali i bilo je stvarno zanimljivo igrati.Po citav dan smo bili na serveru.Sad odo 90-100 igraca 75 afk.
Reunion,sta da kazem doniro sam 80eura pre i igram ponovo hmm.....
Moja 3 druga su donirale po 40 eura pre i nece ponovo da igraju..
Kazes bilo je na pocetku 160 igraca.Svi su igrali da vide sta ima novo pa su  rekli:"ma neda mi se ponovo sve ispocetka".
Mislim da bi se neki novi poslovi trebali ubaci..
Samo da kazem za Vucu da se momak maksimalno trudi i svaka cast...




 

Trevors_Jenkings

T
Ja mogu odgovoriti na to pitanje lako vezano sa broj igraca.Admini zatvaraju po 30 40 min i to ispadne 1:15 minuta rada plus mu nekad date disarm od 14000 sec to je 4sat,fora bi bila da admini samo kaznjavaju za lta a kad nesto igrac prekrsi da mu produze vreme ako ga uhapsi policija to bi bilo realno...mora da se namesti da opstina moze ponovo da se pljacka ili da povecate zaradu ovih poslova sto radimo na primer ilegalni farmer po turi 450$
farmer 200$ po turi...i tako dalje.Ako vec hocete da vam se igraci ne smore kad prekrse pravilo ili skinite /radi da vreme samo tece ili smanjite kazne u tome je poenta.Takodje mislim i na banovanje sa ts na dan to je mnogo a nista strasno nisi ni uradio neka bude na 1 sat.
 

Kosta_Zelic

K
Uff sto ste jaki na recima, kada je u pitanju Administracija, zanimljivo zaista, a znate sta su mi rekli ljudi zasto su otisli sa servera, tj novajlije, zato sto ostali igraci ne admini nisu druzeljubivi, ne zele da i oni pokau/nauce nove igrace princip servera.
Kad su vec problem admini, navedite koji, pre nego sto cu otici u bolnicu sve je bilo lepo, svi su se maksimalno trudili, problem je najveci sto vi kao igraci ne zelite da pruzite novim igracima ruku, i pozovete ih na ts, da se druzite, secam se kad sam dosao na server, Don Korleone me je na ts uputio sve objasnio lepo, i sprdali smo se...
Zelite da dmate, kostace vas, jaila, odradite to..
Postoje i RP akcije gde se puca isto, samo trebate da ukljucite mastu..
Prijavite se za neki tim i pomozite serveru.

Ako vam smeta nesto kod mene recite mi odma 😘
 

Viktor_Adams

V
Trevors_Jenkings je napisao(la):
Ja mogu odgovoriti na to pitanje lako vezano sa broj igraca.Admini zatvaraju po 30 40 min i to ispadne 1:15 minuta rada plus mu nekad date disarm od 14000 sec to je 4sat,fora bi bila da admini samo kaznjavaju za lta a kad nesto igrac prekrsi da mu produze vreme ako ga uhapsi policija to bi bilo realno.

Pa jel te zatvaraju bez razloga po ceo jebeni dan nosis shotgun i ubijas i onda se zalis sto dobijas jail!?Pa ne dobijas sigurno bez razloga!
 

Susumy_Okinawa

Verni korisnik
Učlanjen(a)
23/07/2015
Poruka
156
Lokacija
Maribor
Social Club
Susumy_Okinawa
Trevors_Jenkings je napisao(la):
Ja mogu odgovoriti na to pitanje lako vezano sa broj igraca.Admini zatvaraju po 30 40 min i to ispadne 1:15 minuta rada plus mu nekad date disarm od 14000 sec to je 4sat,fora bi bila da admini samo kaznjavaju za lta a kad nesto igrac prekrsi da mu produze vreme ako ga uhapsi policija to bi bilo realno...mora da se namesti da opstina moze ponovo da se pljacka ili da povecate zaradu ovih poslova sto radimo na primer ilegalni farmer po turi 450$
farmer 200$ po turi...i tako dalje.Ako vec hocete da vam se igraci ne smore kad prekrse pravilo ili skinite /radi da vreme samo tece ili smanjite kazne u tome je poenta.Takodje mislim i na banovanje sa ts na dan to je mnogo a nista strasno nisi ni uradio neka bude na 1 sat.
Samo ti da se ne javljas,DM-as po citav dan,ubijas novajlije i ostalo.
 

Sergio_Leone

S
Dino, aj nemoj da se lozis i da mi tu pises da cu te banovati i slicno. Sada kao hoces da napravis situaciju da ja uvek kaznjavam i banujem, a? Imam bre najmanje banovao na ban listi, koliko puta samo niste dobili jail jer sam se portovao do vas i rekli ste da se nece ponoviti, koliko puta vas ne banujem na TS-u kada ste bezobrazni? Sta je, to ne pamtis?

LJUDIIIIII, je l' vi mene zajebavate?! KOJA PRAVILA DA SE UKOLNE? Koja? Evo je tema i recite mi sta da se ukloni, je l' ste vi realni?! http://noobot.info/forum/index.php?topic=8079.0
 

James_Costello

J
Sergio_Leone je napisao(la):
Dino, aj nemoj da se lozis i da mi tu pises da cu te banovati i slicno. Sada kao hoces da napravis situaciju da ja uvek kaznjavam i banujem, a? Imam bre najmanje banovao na ban listi, koliko puta samo niste dobili jail jer sam se portovao do vas i rekli ste da se nece ponoviti, koliko puta vas ne banujem na TS-u kada ste bezobrazni? Sta je, to ne pamtis?

LJUDIIIIII, je l' vi mene zajebavate?! KOJA PRAVILA DA SE UKOLNE? Koja? Evo je tema i recite mi sta da se ukloni, je l' ste vi realni?! http://noobot.info/forum/index.php?topic=8079.0

''Koliko puta vas ne banujem na TS-u kada ste bezobrazni?''  Eh,da kažem neÅ¡to u vezi ovoga tvoga..Logujem se na TS preko lap topa stavim [Y R:L]James_Costello NooBotovac i ti mi pukneÅ¡ ban na 24H? Pa čemu logika da banujete ljude zbog jebene stvarčice na 1 dan..Pa dobro nema veze samo se vi zajebavajte..Znam da ćeÅ¡ me banovati zbog ovoga Å¡to sam ti napisao al ja sam rekao svoje Å¡ta sam imao,ĆAO!
 

Sergio_Leone

S
James_Costello je napisao(la):
Sergio_Leone je napisao(la):
Dino, aj nemoj da se lozis i da mi tu pises da cu te banovati i slicno. Sada kao hoces da napravis situaciju da ja uvek kaznjavam i banujem, a? Imam bre najmanje banovao na ban listi, koliko puta samo niste dobili jail jer sam se portovao do vas i rekli ste da se nece ponoviti, koliko puta vas ne banujem na TS-u kada ste bezobrazni? Sta je, to ne pamtis?

LJUDIIIIII, je l' vi mene zajebavate?! KOJA PRAVILA DA SE UKOLNE? Koja? Evo je tema i recite mi sta da se ukloni, je l' ste vi realni?! http://noobot.info/forum/index.php?topic=8079.0

''Koliko puta vas ne banujem na TS-u kada ste bezobrazni?''  Eh,da kažem neÅ¡to u vezi ovoga tvoga..Logujem se na TS preko lap topa stavim [Y R:L]James_Costello NooBotovac i ti mi pukneÅ¡ ban na 24H? Pa čemu logika da banujete ljude zbog jebene stvarčice na 1 dan..Pa dobro nema veze samo se vi zajebavajte..Znam da ćeÅ¡ me banovati zbog ovoga Å¡to sam ti napisao al ja sam rekao svoje Å¡ta sam imao,ĆAO!
Sto se sada ti foliras i govoris da cu te banovati? Otkad sam ja postao glavni admin za banovanje, hahahahahhaa :D Dobra vam je ta fora da me ocrnite, ali vam ne uspeva. I to te nisam ja banovao, seti se malo ;)
 

Pablo_Moryes

Korisnik
Učlanjen(a)
16/07/2015
Poruka
84
Social Club
Pablo_Moryes
Ee mislism da ja imam ideju. Zato sto vi admini ne znate raditi svoj jebeni posao kako treba. Eto ti odgovor.
Crvenom sam bojom pisao cisto da vidim ocetel me banovati i da vidim koliko vam je stvarno stalo do igraca.
 

Viktor_Adams

V
Pablo_Moryes je napisao(la):
Ee mislism da ja imam ideju. Zato sto vi admini ne znate raditi svoj jebeni posao kako treba. Eto ti odgovor.
Crvenom sam bojom pisao cisto da vidim ocetel me banovati i da vidim koliko vam je stvarno stalo do igraca.
I posle ce verovatno da bude kriva administracija sto si dobio ban?
 

Joseph_Morgan

J
1) Ljudi ne mogu zaraditi na serveru uopste i samim tim ne mogu nista ni raditi. Legalni posao koji najvise donosi je rudar, a veci smor u zivotu nisam video. Od ilegalnih svercer matsa je pre uvek donosio para ali sada je ogranicen na 5 mesta. Ja sam za mesec dana igre uspeo da kupim konkretno samo zdravstvenu knjizicu i mananu koju sam platio 30k! Igraci ne mogu skupiti novac pre svega a da ne pricam o kupovini boljeg auta, kuce, motora, oruzja... Jedino mozes igrati opustenije je ako doniras, stoga moraju se uvesti nove ideje za poslove, koji ce biti zabavni a koje ce istovremeno donositi i malo vise para!

2) Treba izbaciti 50% renta automobila i motora, ili povecajte cene renta za nekih 4x ali da onda traje rent duze a ne izadjem iz rent kola odem nesto da uradim i pise da mi da ne rentam vise kola? Ili jednostavno ugasite TAXI sluzbu jer ne sluzi nicemu ako gledamo realno! Pre svega zaposleni u TAXI sluzbi bi zaradjivali a bilo bi zabavnije da prevozis ljude a i da vise zaradjujes.

3) Ne mozete davati lidere svakakvim balavcima. Jedino mogu da pohvalim lidera FBI koji radi odlicno posao i po meni jedino je zabavno igrati clanovima FBI i Vincenta koji ima svakakve ideje. Bio sam u Street Racersima i u GSF pre Al Kaide u kojoj sam sada i u pomenute prve 2 nijedna akcija, nijedna RP radnja nije izvedena od strane lidera! U Al Kaidi je drugacije, bilo je akcija ali sada su  neki clanovima odlazili na odmore sta vec znam i malo je propalo.

4) Naterati sve clanove organizacija da budu u svom TS kanalu, jer gledam pre Jakuzu, jedan je u KD 1 dvojica u Civile, 1 u KD 3, deseti u LCN kanalu i dvoje u kanalu od Jakuze! Zabavnije je igrati kada su ti svi clanovi u kanalu i kada pricate tokom igre i dogovarate se a ne ovako, jedino FBI i PD imaju konstantno sve clanove u svom  kanalu.

5) Izbaciti komande /sellmatsto /selldrugsto ( ovo drugo jedino u slucaju ako je igrac diler droge zbog skila ). Jer bi ljudi vise pazili kome prodaju i bilo bi i prevari sto je RP a ne ko smoren da odem sa novcem on ukuca komandu i to je to. RP je da se nadju prodavac i kupac, pogotovo ako su neki bitni i dodju sa svojim ljudima negde u sumu ili napustenu fabriku i onda lepo sve na RP nacin da se proveri, malo masti na volju!

6) Kada smo u prvoj akciji u AK zauzeli ministarstvo odbrane, na oruzje i pancire smo potrosili oko 100k ( pancir 5k a bilo nas je jedno 15ak, plus oruzje, i maske da ne zaboravim ) dobili smo kao otkup 25k?! Jos smo imali taoca i nisu hteli dati vise, cak i kada smo im ranili pregovaraca i zatvorili u jednu sobu i pretili da cemo ga ubiti, oni i dalje nisu hteli da daju vise.

7) Ubaciti nove mape i skripte, neku originalnu ideju koja bi privukla igrace!

8) Mislim da ima previse administracije i da bi trebalo da se zatvore prijave za GM!

9) Po meni sa ovim predlogom bi se povecao broj igraca a to je vracanje STATSA. Kada se zatvorio server vecina je otisla na druge servere i sada su se tamo afirmisali i zasto bi se vracali ovamo kada vide da server nazaduje? Ovako bi dobili nesto za pocetak sto su stekli na drugim serverima dok NB nije radio. Naravno vracati samo deo statsa a to je deo levela i deo para i samo da se vraca sa servera koji ne dele sve i svasta nego tipa ako postoji neki kao NB po nacinu zaradjivanja...

10) Do kraja septrembra da se napravi neka akcija na donacije i to bi privuklo ja mislim malo vise igraca!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top