Za sve članove zajednice

  • Začetnik teme Vuca_Corelli
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

James_Bellucci

J
@RyanTeller Brate reunion je napravljen koliko se meni cini zbog DDosanja sve su sjebali likovi bilo je bagova i bagova sve sjebano i doslo je do toga da se mora napraviti reunion koliko sam ja skontao brate.. To je to..
 

Stojke_Kiki

S
Ryan_Teller je napisao(la):
Evo opet ja, znači ovako:
@Diego_Vercetti: Eh ovako, citiram, "ko od vas ima muda otici i ubit 10 ljudi za 2min,ko od vas ima muda otici pljackat banku 20 puta dnevno". Jel ovo igrica, jel mora sve biti kao u RL, jel misliš da će neko radit po cijeli dan i vozikat se po LS-u i /me radim ovo /me uradio pa koja animacija, pa gdje je tu zabava?
@John_Affelay: Slažem se s tobom, štela buraz, al' pusti ih, RP-aju i u RL je štela svugdje..
@Macek_Pollinari: Pravi primjer čmaratoša, nadmašio si Bentleya...
@James_Belluci: Prvi global je ok, al zašto u par mjeseci dva globala?
@Susumy_Okinawa: Konta lik o čemu se priča, svaka mu je na mjestu...
@Hiromasa_Kitanogy: To je to, tad je bila zajebancija, i dalo se sve riješit razgovorom, dobiješ jail ako nije šta jasno odi u help room dobiješ odgovor i počne zajebancija na ts-u, sad sve nešta nadrkano, sve su neke face kao stariji su pa nema zajebavanja ovo ono, pa jbt... Za tebe imam sliku, savez Ikodinovići i Telleri (LCM & LFT 2013/14): http://noobot.info/uploader/image.php?di=902D , ma ko nam je šta mogao???
@Dragon: "Budite zahvalni prema administratorima koji su se odrekli igre na ovom serveru kako bi vama omogucili sto bolji ugodjaj" pa zar ne vidiš da je jedino administraciji i dobro na ovom serveru jer su se odrekli igre, nemaju ovih pravila nesmiješ ovo nesmiješ ono, organizacije nemaju šta da rade jer da se naoružaju za akciju treba im preko 100k, još uz to će dobit jail ma kakav god da razlog imali, ove radilice po serveru dosadio im uvjek isti sistem posla sa malom zaradom, da ne dužim kontaj dalje sam...

Mnogo serendas,a malo pricas realnosti. ;)
 

Lorenzo_Schiavone

L
Ja mislim da bolje otvoris DM server,kao uif ili polish ,imao bi pun kurac igraca.
 

Sergio_Leone

S
Smatram da je dovoljno stvari receno.
Pratite obavestenja kako bi pravoremeno bili obavesteni o sastanku igraca sa administracijom.
/lock
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top