Balkan SAMP

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jozo_Matkoviic

J
Augusto_Callahan je napisao(la):
Ja sam pricao ovim iz MTa to ali niko ne je*e ni 2%

Jesi ti procitao temu "Forumi za reklamiranje" , jel je mozda tamo na popisu Balkan SA:MP ili neki drugi forum na kojem imamo svoj podforum?
 

Dominic

D
Jozo nemoj me sad smarati..Naravno da sam pročitao temu..Ali ovo je bilo za članove MTa koji su kačili reklame na druge samp forume i tako.
 

Ronnie_Biggs

R
DraGoN je napisao(la):
Napoleon_Bonaparta je napisao(la):
Postavio sam recenziju NooBota, nadam se da ce doci neki igraci
Stavio si i odmah prekrsio pravila foruma, prijavljen si od strane moderatora. Mi tamo vec duze vreme imamo reklamu i svoj podforum, ne treba vi nista da kacite.
Nije problem tebra, nisam imao losu nameru :p
 

Sergio_Leone

S
Poštovani Balkan SA-MP članovi, dužni smo da vas obavestimo da će forum aktivno raditi već za manje od tri dana, do tada ga možete koristiti i obratiti se glavnim administratorima ukoliko je to potrebno, ali verovatno u nekim temama nećete dobijati odgovore iz jednostvanog razloga, a to je jer ne možemo sve da postignemo tako brzo. Popravili smo mnogo stvari, ali su ostale još neke sitnice da se dorade. Do tada možete ući na naš novi oficijalni TeamSpeak i stupiti u kontakt sa administracijom. Hvala na strpljenu i nadamo se da ćemo opravdati vaše poverenje.
TeamSpeak 3 IP: 151.80.108.105:2000
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top