[TuT] Kako pravilno Rpati Bolnicara

  • Začetnik teme Aade_Burns
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Aade_Burns

A
image.php

Emegrancy Medical Department je nastao sa ciljem pomganja ludjima u kriticnim situacijama te njihovog izlecenja. Kako bi postali clan Medical Departmenta pre svega vam je potreban zavrsen Medicinski Fakultet te Medicinska Srednja skola.Kada to zavrsite sledece sto treba je poloziti Hipokratovu zakletvu tek onda mozete postati zvanican Lekar/veterinar/pedijatar/psihijatar...


FAKULTET


Pre svega prvo sto trebate uraditi je da zavrsite Fakultet i srednju skolu.O ovome nemam mnogo sta pricati odrpajte da ste prosli ovu srednju skolu i Fakultet zato sto nema scripte.

image.php


HIPOKRATOVA ZAKLETVA


Nakon sto popunite formular za ulazak u Medical Department,svaki radnik to jest lekarske struke mora poloziti to jest izrecitovati Hipokratovu zakletvu koje se treba drzati sve dok je lekar.Hipokratova zakletva je jedna od kljucnih stvari za rad bolnicara.

image.php


OPREMA


Oprema je jedan od najbitnijih karaktera za uspesnano izvrsenu intervenciju. Oprema za rad na teretnu se sastoji od : Zavoja,seta skalpela,sprica sa injekciama...Te imate i opremu za rad u vozilu,rad u bolnici koja je i naj bolja zato sto imate apsolutno sav alat na raspolaganju...Ta oprema je vec na vama,mastajte!

image.php


OOC SAVETI


Ovo nisam i bas najbolje napisao iz razloga sto se ne razumem toliko u RP bolnicara,sa vremenom cu updateovati temu...

Mastajte i sami stvorite vas RP!


Napisao ja
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top