TeamSpeak BeatBox Battle

  • Začetnik teme Jozo_Matkoviic
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jozo_Matkoviic

J
image.php




Pozivamo vas da dođete na TeamSpeak BeatBox Battle 31.1. u 20h koji će se naravno održati na našem TeamSpeak Serveru ( ts.noobot.info ).
Cilj ovog eventa je da se okupimo malo na TeamSpeaku i zabavimo i naravno da čujemo ima li netko od vas talenat za BeatBox.




NAGRADE:
1.mjesto: $100.000
2.mjesto: $65.000
3.mjesto: $30.000




Zamolili bi vas da se pridružite eventu na FaceBooku, isto tako da i pozovete što više prijatelja na taj FaceBook event kako bi bilo što zanimljivije i zabavnije.
Link eventa: https://www.facebook.com/events/1109585182414934




NooBot - Više od igre!


 

Chris_Bellucci

C
Šta će vam to kada već znate ko će pobediti ;D
 

Salvatore Rina

S
Pobedjuje [member=2773]Ralph_Lauren[/member]  1000%
 

Strbac_Corlleone

S
[size=15pt]1. mjesto je već zauzeto, ostali se bore za 2. i 3. mjesto.
 

Allex Riley

A
Ralph je sada u trenutnoj pripremi..Nije u mogucnosti da odgovori na postove!  :D
 

Paul_Schiavone

P
Ne niste smešni debilcine jedne ostavite čoveka na miru! Samo tražite razlog da zajebavate Ralpha. Ti Frede kerino smrdljiva ne znas pričati a zajebavaš lika što je stariji od tebe 5 godina..
 

Hiromasa_Kitonogy

H
Paul_Schiavone je napisao(la):
Ne niste smešni debilcine jedne ostavite čoveka na miru! Samo tražite razlog da zajebavate Ralpha. Ti Frede kerino smrdljiva ne znas pričati a zajebavaš lika što je stariji od tebe 5 godina..
sto se zivciras brate. To su sve ljudi koji ne mogu shvatiti neke stvari. Jednostavno glupi boze sacuvaj.
 

Jack_Grey

J
Upravo :), jebo vas on sta ste zapeli za njega jbt svi nesto imate protiv njega, niste ni vi savrseni Boze moj. o_O
A uostalom tema se ne zove drkanje po Ralphu vec beatbox event.
 

Paul_Schiavone

P
Taj beatbox event ne bi ni postojao da Ralph nije to pevao na TS...i znam da je to provokacija Ralpha..Lik je dobar u gotivan ne razumem Å¡to ga smarate?
 

James_Bellucci

J
@Hiromasa,Paule,to nije provokacija burazeri,nego je cista zajebancija jel smo ovde svi da bih se malo zajebavali,ako je ovo provokacija onda stvarno.Doci cu ja ako treba na BeatBox event i snimajte me koliko hocete ako hocete postavite na 3 youtube-a.To je cista zajebancija,a mislim da ni njemu nije nikakav problem da to bude na youtube,kada bih skontao da je to samo zajebancija i da niko nece zbog toga da ga provocira nego se svi zajebavaju,cista sala mala ovo toga..Bezveze se dize prasina oko toga kada je i on sam to radio iz zajebancije postavljeno je i na youtube iz zajebancije i nije nikakva provokacija,ali za nekog ko ne zna za salu,..
 

Jozo_Matkoviic

J
Kao prvo što je je Ralph nam je dao inspiraciju za ovaj event, ali ovaj event nije napravljen kako bi se provocirao Ralph i za tvoju informaciju on je znao da ga snimaju i dopustio je to tako da ti ga ne treba biti žao. Smisao ovog eventa je da aktiviramo i TeamSpeak kao što smo uspjeli aktivirati server, da se zabavimo malo i tako.
 

Sergey_Kalashnikov

S
[size=11pt]Vidi ove sto brane Ralpha,a mogu da se kladim da su ga i oni podjebavali.I sad da bi ovde ispali face kao 'sto zajebavate lika,znaci strasno' kao neke curice,familije mi.A mogu da se kladim,da svako ko je poslusao ralphov 'beatbox' ,da je rovao od smeha,a ovde kao ono.Nemam nista protiv nikoga,ali ne pokusavajte da se pravite pametni,kao ja sad,ali jbt,morao sam. :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back
Top