Problemi sa serverom

  • Začetnik teme Sergio_Leone
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hijasuki_Legia

H
Dino_Barbarossa je napisao(la):
Jozo_Bellucci je napisao(la):
Dino_Barbarossa je napisao(la):
Ja sam presto' da igram zbog jebenog deathmatcha i lidera koji su u takvom stanju ( ne govorim za lidera hitmana, lcn, pd..) čim nema neko vrijeme admina odma krenu jahat sa oružjem po serveru. Posebno mislim na onog Trevora i njegove suigrače, Richard Walker, Moke Matthews, Lili Garcia... Za Lea neću niÅ¡ta da kažem jer ne znam Å¡ta se je desilo sa njim?? Stavio sam temu na cijelu vla prije nekoliko dana ( sumnjam dali je iko pogledao ) i HILJADU slika pa opet NIÅ TA. Koliko god ovi navedeni gore bili 'vjerni' igrači oni su ti zbog kojih odlaze igrači. Ili možda admini koji neće da ih kazne.. Savjet Å¡to bih dao serveru jest da pogledaju onaj prijedlog (mislim od CIppa) za nove mape i skripte te svakakve stvari koje bi se igračima svidjele.  Jer je ovo stvarno smorilo.. Pozdrav.
Vama majkemi niko ne moze ugodit prvo vam smeta sto vas za svaku sitnicu jailamo ne mozete se pucat ovo ono, i sad kad vam je dozvoljeno da malo vise dmate vama smeta.
Ja to nisam tražio taj dm jedino da se malo popusti kod poslova... Uostalom idi ti off duty promijeni skin I uzmi masku pa ćeš vidit kakav je osjećaj. Odem da jednom novajlijama ispred banke dadnem imovinu la vice puca na mene. Njih dvojica uzela maske crni bullet i kaze stoj pa pucaju SRAMOTA. Ali istina je da je Sergio najbolji admin!


Zadnja rečenica, laž...
 

Nenad_Vilendecic

N
Dino_Barbarossa je napisao(la):
Posebno mislim na onog Trevora i njegove suigrače, Richard Walker, Moke Matthews, Lili Garcia... 
Cemu gubljenje,kad si mene vidio da idem DMat?Nikad!Ja cak od Reuniona nisam proveo 5 minuta u jailu,niti sam nesto pri parama da idem DMat,niti me to zabavlja,tako da mene iskljuci iz te price!
 

Bin_Paciotti

B
Imamo Dobre vesti stabilizovalo se ddosanje nemamo vise ddos napade od prekljuce nije padao nastavimo igru....
 

tubica

T
da vas pomirim u ovoj xporn svadje...ja sam najbolji admin.. oh wait, pa ja uopste nisam admin  ;D
 

Dzeno_Vercetti

D
Ado_Botic je napisao(la):
Za sve je kriv MISTER ---- SERGIO_LEONE----------- :D ja sam prestao da igram jer nema svrhe biti afk i da stalno ulazim jer server puca svako malo od mene toliko :D
Bolicu sad mozes bti afk ;)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top