Kako najlakse do brasna[Droge]?

  • Začetnik teme Stojke_Kiki
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stojke_Kiki

S
Koga i da pitate koje su 3 najbitnije stvari u gradu, odgovor ce biti kratak i jasan - Droga, Materijali [mats] i Oruzje. E sada da vidimo kako funkcionise droga na serveru serveru?

Svaka banda je zaduzena za nesto,VLA zaduzena za mats,SoA zaduzena za pravljenje igracaka,a GSF?Pa GSF je zaduzen za drogu,kako stici do nje?

Sta je droga?
Droga je prirodna ili sinteticka hemijska supstanca koja utica na promene u fizickim i psihickim funkcijama.Uzimanje droge (Heroin,krek,kokain) dovodi brzo do stvaranja zavisnosti,a kada se nagle prestane uzimanje dolazi do apstinencijalnog sindroma.Bolest zavisnosti se zove narkomanija-stanje periodicne ili hronice intoksikacije izazvano ponovljenim upotrebama droge.

Svaki clan GSF-a je zaduzen za drogu,mozete nas naci svuda,po nasem kraju,po gradu,po selima..
Kako stupiti u kontakt sa glavnim covekom zaduzenim za drogu?

-Mozete doci u GSF kraj,tu sve vrvi o drozi:
gsf.png

-Mozete kontaktirati sefa GSF-a.(/call ******)

Kako se vrsi razmena droge?

1.Doci na odredjeno mesto u zakazano vreme,platiti coveku koji vam pridje i paketic vas ceka na odredjenom mestu kod drugog coveka.
2.Doci na stanicu,sesti u autobus,platiti coveku koji ce sedeti u busu,sici na odredjenoj stanici i sestri u odredjen autobus i bice vam javljeno ispod kog sedista je zalepljena droga.
3.Prebaciti novac u banci na odredjen broj racuna,bice vam javljeno na kom mestu ce stajati droga sama.

Kako uci u posao sa drogom?

Postoji vise nacina da se udje u posao sa drogom:

1.Prdruziti se Grove Street Families
2.Uzeti posao dilera droge

image.php

3.Biti sitna riba koja radi za nekog veceg coveka u Los Santos-u,sto znaci da samo prenosi drogu i da za to dobija novac.

Cena droge zavisi od dilera,on moze reci da se droga prodaje po 20,50,150,droga ce se prodavati po toj ceni,jer niko drugi ne posetuje drogu u Los Santos-u.

Kako ukloniti konkurenciju za drogu?

1.Eliministi konkurenciju
2.Uzeti sve poslove Drugs Dealer
3.Uzeti ostale ljude koji prodaju drogu pod svoje i da rade za vas

Kakve droge postoje?

1.Lake droge-Primeri lakih droga su:Kanabis,meskalin,LSD..Pojam ,,lake droge'' znaci da nisu izazivale smrtne slucajeve.
2.Teske droge-Primeri lakih droga su:Heroin,morfijum,kokain,metamfetamin.Ove droge najcesce izazivaju u svakom slucaju zavisnost i najcesce dolazi do smrtnih slucajeva.




 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back
Top