Droga / Materijali / Oruzje

  • Začetnik teme Sergey_Lavrov
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sergey_Lavrov

S
Koga i da pitate koje su 3 najbitnije stvari u gradu, odgovor ce biti kratak i jasan - Droga, Materijali [mats] i Oruzje. E sada da vidimo kako oni funkcionisu na serveru.

Naravno, sva su ilegalna, posao se ne uzima u opstini vec u starim kvartovima, razrusenim gradbama, fabrikama a i u selima. Update na serveru je iskristalizovao produkciju, sverc i dilanje istih, te svaka banda ima svoj udeo u krugu, pa njeni clanovi osim oficijalnog posla, imaju mogucnost za dodatni posao - radnja sa drogom, materijalima, oruzjem.

Oglasavanje prodaje/kupovine istih preko oglasa [/ad] je zabranjeno uz njihovo ime, vec, recimo za drogu mozete biti kreativni pa napisati, brasno, biljke,  i slicno. Novinari naravno smeju da koriste njihova prava imena, a i nema potrebe da koristite njihova zamenska imena u IC chatu, gde vas ne vidi ni policija ni federalci.





Droga





Ovo vazi za sve ilegalne poslove, proverite njihovu dostupnost na crnom trzistu ispod opstine.

image.php

E sada, droga se u gradu rastura pomoci dilera droge, ali to je recimo epilog mukotrpnog posla koji ide iz pozadine, produkcija, sverc.

Produkcija droge obavlja se na ilegalnoj farmi daleko od grada u blizini cuvenog sela, stuba sive ekonomije, Bluberi. Farma iako povezana autobuskim prevozom, uvek je meta specijalaca, koji cesto vrse raciju na nju. Posao se uzima takodje na farmi, onda, upadate u kombajn i pocnite obradjivanjem marihuane. [/startdrugharvest | /stopdrugharvest]


image.php

Sledeca faza jeste, sverc droge. Da vas policija ne uhvati, vasi sefovi su vec osmislili kako ce te da svercate istu, pa zato svercate je pogrebalnim autima, policija ne bi ni pomislila da se u sanduku nalazi kanabis. Svercate je od ilegalne farme do uporista droge u gradu, Camorra.

image.php



image.php



Komande : [/smuggledrugs]

I dolazimo do toga kako od vasih deca prave teske narkomane, naravno pomocu dilera droge. Posao dilera se uzima u razrusenu kucicu u blizini groove-a.

image.php

Drogu kupujete iza glavnog ulaza Camorre, [/getdrugs] te je rasturate [/selldrugsto]. Na pocetku [1 nivo] kosta vas 200$ dok na 5tom nivou neverovatnih 10$. Skill proveravate pomocu /skill 3 cmd.

image.php

Drogu ne mozete dati/prodati dileru droge. Banda zaduzena za dilanje droge jeste Groove Street Family.

image.php


KORISCENJE : Droga se koristi za budzenje pancira, sa obzirom na to da ga kupite jeste skup, bolje resenje jeste da se bodete u vene. [/use drugs (heroin/weed) . Nakon koriscenja imate drug effect, koji traje ~10sek.




Materijali




Materijali se koriste za pravljenje oruzja [Gun Maker to radi], a onaj ko ima posao je zaduzen za njihov transport od Bluberija do stare fabrike, ili njihova kupovina pomocu sverca od Grotijeve zgrade do druge fabrike.

image.php

Nakon toga komandom /smugglemats svercate materijale od sela do stare fabrike.

image.php



image.php



Sledeca mogucnost je uzimanje paketa i njihovo pretvaranje u materijala. Mozete ih nakon toga prodati. [/sellmatsto]

image.php



I nakon toga ih dostavljate ovde, u staroj fabrici.

image.php

Da bi grotijeva zgrada bila puna materijalima, za to je zaduzen 18 wheels transport company, koji se nalazi u Palomino Creek.

image.php

Nakon toga, nastupljaju pravljaci oruzja, koji pretvaraju materijale u oruzje na crnom trzistu, koje smo vec i opisali.

image.php


Banda koja je zaduzena za obradjivanje materijala jeste VLA, dok za pravljenje oruzja SoA.

image.php





 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back
Top