Otvaranje tema, odgovori, privatne poruke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DraGoN

1
Učlanjen(a)
06/06/2014
Poruka
2.573
Lokacija
Tamo daleko...
Social Club
DraGoN
Otvaranje tema
-Ukoliko se radi o nekom pitanju, o nekom problemu, pre otvaranje teme koristiti pretragu na forumu, koristite google.
-Temu je dovoljno okačiti jednom, ukoliko neko od administracije tu temu zaključa, otvaranje druge teme vas može dovesti jedino do bana.
-Ukoliko je pitanje upućeno direktno nekoj osobi, onda ne treba da otvarate temu, nego treba da koristite privatne poruke.

Privatne poruke
-Ukoliko ste jednom poslali poruku jedne sadržine, sa jednim ciljem, slanje još 15 takvih poruka sa izmenjenim sadržajem, ali istim ciljem neće ništa promeniti, jedino što možete dobiti umesto odgovora je ban.
-Ako ste pitanje poslali jednom adminu, onda ne treba da ga šaljete svakom ponaosob, nego treba da sačekate odgovor.
-Ako ste od mene dobili (ili u većini slučajeva niste dobili) odgovor koji ne zadovoljava vaša očekivanja tu se priča završava, nema tog admina koji vama može pomoći i nema tog način i tih reči koje će promeniti moju odluku, svakim daljim nastavkom da isterate svoje samo učvršćujete moju odluku i može vas dovesti do još gorih posledica, ban, produženje bana, novčana kazna itd.

Moje reč će se poštovati, moj doprinos ovoj zajednici će se poštovati, moje odluke će za vas biti svetinja. Ukoliko se sa nečim ne slažete imate jednom pravo da okačite temu ili poštaljete poruku i tu je kraj, ako budem hteo, odgvoriću vam, ako budem nekada hteo da promenim nešto, promeniću.
Sami sebe dovodite u usrane situacije i sami sebi zagorčavate igru vašim bahatim ponašanjem, suprotstavljanjem adminima i igrom protiv propisanih pravila. Ja apsolutnu nemam nikakvu potrebu da ikoga kažnjavam ko nije zaslužio, niti sam lud da tako nešto radim, trudim se da budem što je moguće blaži, ali vi preterujete i dovodite me u takvu situaciju da ne mogu dručije da odreagujem, osim sa permanent banom.
Ne može sve biti onako kako ste vi zamislili, ukoliko se to kosi sa pravilima ove zajednice, morate biti svesni da će vašem bezobraznom ponašanju jednom doći kraj, ukoliko nešto ne promenite.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top