Obaveštenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Katarina

Korisnik
Učlanjen(a)
21/03/2025
Poruka
64
Social Club
Katarina
Dragi igrači,

Želim da vas obavestim o nekoliko promena koje smo uveli kako bi igra bila što zanimljivija i prijatnija, kako za naše stare igrače, tako i za novajlije.

Gus i ja smo došli na ideju da malo promenimo organizaciju servera. Bande će od sada prvenstveno biti namenjene novim igračima. Oni će se međusobno sukobljavati, a mi ćemo ih učiti svemu što je potrebno kako bi se što lakše uklopili i napredovali.

Sa druge strane, vas iskusnije i ozbiljnije igrače smo prebacili u mafije. Na taj način želimo da omogućimo kvalitetnije i zanimljivije sukobe između iskusnih igrača, dok će novajlije imati priliku da uče i razvijaju se bez nepotrebnog pritiska.

Takođe, LSPD je ponovo aktiviran radi sankcionisanja Wanted levela, kao i zbog određenih RP akcija koje planiramo da organizujemo.

Zbog svega navedenog, zamolila bih vas da ispoštujete nekoliko jednostavnih pravila:
  • Nemojte se iživljavati nad novajlijama. Mafije su vam dodeljene upravo kako biste se sukobljavali sa drugom mafijom. Slobodno se međusobno dogovarajte oko načina borbe, ali nemojte namerno remetiti igru članovima bandi (a i ostalim igračima).
  • Kada su u pitanju članovi LSPD-a, ukoliko nisu na dužnosti, nemate pravo da ih napadate, ubijate ili na bilo koji način da kvarite njihovu igru.
  • Organizacije su namerno podeljene na princip mafija protiv mafije i banda protiv bande, upravo kako bi se izbegle ovakve situacije i kako bi svi mogli podjednako da uživaju u igri.
  • Molim vas da izbegavate svađe, vređanje i psovanje. Ublažili smo sistem kažnjavanja jer želimo prijatniju atmosferu, ali to nikako ne znači da je dozvoljeno iživljavanje ili narušavanje igre drugim igračima.
Još jedna važna stvar.
Lideri, ukoliko budete imali bilo kakva pitanja, potrebna vam je pomoć ili naiđete na bilo kakav problem, slobodno mi se obratite na forumu ili u igri. Tu sam da pomognem koliko god mogu. Isto važi i za sve ostale igrače.

Naš zajednički cilj je da okupimo što veći broj igrača i napravimo što kvalitetniji i prijatniji server za sve. Lepim ponašanjem, međusobnim poštovanjem i dobrom atmosferom ne pomažemo samo jedni drugima, već i našem dragom Adminu Gusu, koji ulaže mnogo vremena, truda i rada kako bi ovaj server bio što bolji.

Hvala unapred svima koji budu poštovali ova pravila i doprinosili tome da server bude prijatno mesto za igru. ❤️

P.S. Ukoliko neki od drugih Administratora ima nešto da doda, slobodno može odgovoriti u ovoj temi. Molim da odgovaraju samo Administratori kako bi tema ostala pregledna i namenjena važnim informacijama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back