Kako švercovati i prodavati drogu? GSF Edition

  • Začetnik teme Ognjen_Luciano
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ognjen_Luciano

O
image.php

UVOD
image.php
Glavni posao naše bande je proizvodnja i trgovina drogom, još od osnivanja bande primarni cilj nam je bila upravo droga.
Uzeći u obzir da je prodaja droge glavni prihod za održavanje organizacije kao i normalnu cirkulaciju istih kroz podzemlje Los Santosa mi se moramo potruditi da sve prođe bez greške. Ne zaboravite da će od droge koju vi napravite predozirati svaki treći građanin Los Santosa.
image.php

ORGANIZACIJA Å VERCA
image.php
Pre nego što se krene u šverc bitno je lepo se organizovati kako bi ste postigli maksimalne rezultate i proizveli što više materijala.
1. Vozila - vozila kojima će se švercati moraju biti spremna u bazi pre šverca, napunjena i popravljenja.
2. Naoružanje - kako bi ste se zaštitili od neprijatelja uvek je poželjno poneti malo oružja sa sobom i naravno ići sa pancirom i poneti sendviče.
3. Podela poslova - Uvek je potrebno imati 2 čoveka više na farmi od čoveka koji švercaju i jedan koji će da kupi drogu.
Sledeća stavka koja je potrebna za dobar šverc je što više ljudi, potrebno je imati veće rankove koji će pomoći manjim oko posla, objasniti šta i kako, štititi ih i obučavati, poželjno je imati čuvare koji će paziti na bezbednost jer svaki propali paket je deficit firme.
Firma je višegodišnjim radom uspela da obezbedi najbolje moguće uslove za šverc, naime imate benzisku stanicu na putu ka farmi radi lakog sipanja goriva, pay 'n' spray radnju radi popravke, fastfood je tu radi punjenja helta i oružja, tako da nemate potrebe da se udaljavate od rute za šverc jer je sve usput.
image.php

Å VERC I KOMANDE ZA Å VERC
image.php
Ukoliko ispunjavate gore navede uslove, vreme je da započnete šverc, zamolite većeg ranka da vam pokaže put koji ćete koristiti ili možete videti i sami (/gps > Važne lokacije > 31. Farma).
Na početku posla ćete imati 0 skillova i moćićete uzimati 10 paketa, na farmi ćete komandom/smuggledrugsmoći uzeti 10 paketa koje vozite do Cammore  i ostavljate ih na markeru , fabrika će vam za to dati 50g droge.
Što više budete radili, više ćete napredovati i moćičete da uzimate drogu jeftinije


Level 0 (Skill 0-50): 50g - 200$/g
Level 1 (Skill 50-100): 50g - 150$/g
Level 2 (Skill 100-200): 50g - 100$/g
Level 3 (Skill 200-400): 50g - 50$/g
Level 4 (Skill 400+): 50g - 25$/g


Drogu kasnije možete prodavati, prema organizaciji ste dužni ostaviti 50g dnevno ( Zaduženja rankova ) kako bi organizacija mogla da funkcioniše.

image.php

PRODAJA DROGE
image.php
]Što se tiče prodaje, u glavnom ćete drogu prodavati mafijama i drugim bandama tako da nivo opreznosti mora da bude na najvišem nivou, sada ću ukratko objasniti postupak kod trgovine:
]Nakon što ste se oglasili komandom /ad, i nakon što dobijete poziv od potencijalnog klijenta, dužni ste da saznate od klijenta koliko droge želi i da ga obavestite o ceni. Ukoliko imate željenu količinu, obavestite ga o totalnom iznosu i kažete mu da ponese novac u koferu.
Zatim ga upućujete na neku lokaciju, primer: Skejt park, vi ćete stati dalje od skejt parka ali i dalje je potrebno da vidite šta se u skejt parku dešava. Kada ugledate auto klijenta, obratite pažnju da li ga neko prati, ima li sumnjivih osoba oko njega, tako utvrđujete da li je možda policajac. Nakon što vidite klijenta vi odmah idete na sledeću lokaciju i zauzimate mesto, kada zauzmete mesto zovete ga i kažete mu da dođe na tu lokaciju, opet se trudite da vas ne primeti. Ukoliko utvrdite da ga niko ne prati, uputite ga na lokaciju bližu prethodnoj i kažete mu da sedne sa vama u auto. Kada klijent sedne sa vama, odvezete ga u bazu, odnosno HQ, ukoliko je HQ zaključan i klijent ne može ući, HQ otključavate komandom
/ lockhq i odmah čim uđe zaključate. Unutra obavite prodaju, drogu prodajte komandom /selldrugsto [ID IGRAČA] [KOLIČINA] [CENA PO GRAMU] na primer: /selldrugsto 41 450 170, kada prihvati drogu dužni ste klijenta vratiti do njegovog auta i tu se prodaja završava.
Trudite se da ostavite što bolji utisak i što profesionalnije obavite posao kako bi vas klijent preporučio i kako bi ste imali više posla.
Ukoliko ste nesigurni pozovite veći rank ili lidera da sa vama pođe kako bi vas bolje upoznao sa poslom.







 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top