Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Luca_Brasi

Stranice: [1] 2 3 4
1
Pohvale na Administraciju / Odg: Pohvala na Luca_Brasi
« poslato: Oktobar 05, 2018, 20:44:53 »

2
Pohvale na Administraciju / Odg: Pohvala na Luca_Brasi
« poslato: Oktobar 05, 2018, 15:03:15 »
Ime_Prezime: Toto_Riina
Vas level: 59
Slika statsa: SC
Ime_Prezime Admina kojeg pohvaljujete: Luca_Brasi
Komentar/Nagrada : Momak za primjer, kulturan, obrazovan, za razliku od vecine administracije zna da se ponaša. Sigurno da je malo aktivniji i da ima vremena mogao bi da preuzme Swaggerovu duznost koju on mizerno vodi. Ne posjeduje duple accountove poput Pavla, covjeka koji nikad ne ide u korist igraca i po teamspeaku se ponosi kako jedva ceka da sebi nađe zrtvu koju bi specao. Karlo, voli te tvoj brat i jedva cekam da dođeš u Sarajevo da te bratski ugostim :) <3
Hvala ti puno brate! <3

3
Prodajem / [Prodajem]Steam account sa PUBG
« poslato: Mart 16, 2018, 15:37:57 »
Ime_Prezime: Luca_Brasi
Odakle ste: Hrv
Šta prodajete: Steam account sa PUBG
Koliko para tražite: Dogovor, nudite samo.
Zamena: /
Kontakt(PP, IG, TS, E-mail..): Gdje god me možete pronaći, može i NooBot Facebook profil (https://www.facebook.com/profile.php?id=100012373446609)

link accounta : http://steamcommunity.com/profiles/76561198176663862/

4
Pohvale na Administraciju / Odg: Pohvala na Luca_Brasi
« poslato: Januar 17, 2018, 13:42:11 »
Ime_Prezime: Diego_Reneir
Vas level: 18
Slika statsa: http://noobot.info/uploader/image.php?di=PX5F
Ime_Prezime Admina kojeg pohvaljujete: Luca_Brasi
Komentar/Nagrada : Pa admin koje je stalno online i koji zna sta radi , stvarno zasluzuje puno vise

Hvala ti puno!

5
Žalbe na Administraciju / Odg: Zalbe na admina Luca_Brasi
« poslato: Decembar 11, 2017, 12:12:22 »
Kojih 15 minuta? Pa daj pogledaj slike u koliko su sati bile. Nemoj dodavati vrijeme kako bi drugoga ocrnio samo. Ti nemaš pravo da sudiš moj rad, nisi zadužen za to, srećom ima netko tko to sve prati. Koje crne privilegije, daj molim te, tako mi svejedno tko je koja organizacija, na serveru si mi samo ime kao i svi drugi. Ponavljam ti, ne možemo ispratiti kao 2 admina na dužnosti, askqovi letaju, novajlije se registriraju, imaju prednost nad tobom. Zato su uvedene žalbe na negrupisane članove, kako bi se sve moglo ispratiti i kazniti po potrebi. "Nikome nisi pomogao to sigurno znam." Eto, opet pretpostavljaš cijelu priču oko činjenice što te nisam uspio specati u tome trenutku, jesi realan? To što si ti bio frustriran i nerazuman pa imaš potrebu to istresati nad drugima, to je priča za sebe.

6
Žalbe na Administraciju / Odg: Zalbe na admina Luca_Brasi
« poslato: Decembar 10, 2017, 21:53:07 »
Ajd' pogledaj malo što si pisao sve. Određuješ mi što da radim, tko si ti? "ne doniram ja ovde za pare da bi me ubijali..." - toliko o tebi. Svaljuješ neke događaje od prije sve na mene i istresaš se. Misliš što si donirao neki novac da trebaš biti svet sada? Ne razumijem. Također ako ti smatraš da 2 admina na dužnosti mogu ispratiti preko 150 igrača i svima pomoći u kratkome vremenu, grdno se varaš. Pokušao sam ti ukazati na to, ti si se bahatio, zato si mutiran. Pozdrav.

7
Pohvale na Administraciju / Odg: Pohvale na admina Luca_Brasi
« poslato: Novembar 13, 2017, 21:07:22 »
Ime_Prezime:Zeljko_Bedak
Vas level:54
Slika statsa: IG
Ime_Prezime Admina kojeg pohvaljujete:Luca_Brasi
Dokaz (Nije obavezan):
Komentar: Jedan od najboljih admina na serveru. Kad je tu prvi se javlja na /ask uvijek saslusa probleme i nalazi rijesenja koja odgovaraju svim stranama.
Nagrada: Minimalno A5

Hvala Zelja, propasti jedna. :D

8
Žalbe na Administraciju / Odg: Zalbe na admina Luca_Brasi
« poslato: Oktobar 17, 2017, 19:48:04 »
Da krenemo ovako, tko si ti da se ovako bahatiš i izražavaš? Dečko je prijavio DM kao i svi ostali, na osnovu njegovih slika je to klasičan DM. Kada ja to nisam htio ući u Help Room? Prije ili nakon što si mi psovao na /askq? Podijeli slobodno sa nama. U isti taj jail je bio uključen i Bojsha_Dorcol sa kojime sa fino to riješio u Help Roomu, bez ikakvoga vrijeđanja. Dogovorili smo se na normalan način. Mogao si te iste dokaze meni poslati i ne bi bilo nikakvih problema. To što ti sebi daješ za pravo da se bahatiš nad drugima, to je priča za sebe. Meni je najmanji problem priznati grešku (ako) sam pogriješio. Apeliram isto tako da se Emin kazni za ovakvo izražavanje te vrijeđanje drugih igrača na forumu. Hvala.

9
Pohvale na Administraciju / Odg: Pohvale na admina Luca_Brasi
« poslato: Oktobar 10, 2017, 13:54:22 »
Ime_Prezime: David_Drogba
Vas level: 22
Slika statsa: /
Ime_Prezime Admina kojeg pohvaljujete: Luca_Brasi
Dokaz (Nije obavezan):/
Komentar: Decko koji se maksimalno trudi oko svega. Pomaze igracima uvek, ne pamtim da sam trazio na /askq pomoc, a da nije dosao. Sve najbolje sto se ovog decka tice. :D
Nagrada: Admin level 5 ( Da moze da fine :D )
Hahaha.. hvala ti puno! :D

10
Žalbe na Administraciju / Odg: Zalbe na admina Luca_Brasi
« poslato: Septembar 29, 2017, 21:49:27 »
Evo ovako, da ne spamam dalje. Ja sam ti svoje stajalište rekao. Ja imam svjedoke koji su bili tu kada si ti postupio kako si postupio, i dobro su upoznati sa svime što si ti rekao. Ja sam se trudio biti pošten prema svima, ti nisi nikakva iznimka. Samo da imaš iole manira, da si imao minimalnu razinu kulture, ne bi došlo do svega ovoga. Ovo je sve rezultat tvoga "ponašanja". Ne znam zašto pokušavaš glumiti žrtvu kada si onako postupio. Pričekati ću još odgovor nadležnih admina, toliko od mene.

Stranice: [1] 2 3 4